På ferie med baby

July 07, 2017

På ferie med baby

 Det danske sommervejr er endnu engang forudsigeligt, som i regn med regn på. Og hvis du er en af dem, som tænker ”lad mig komme væk!”, så er det jo heller ikke mere vanskeligt end, at man kan besøge Momondo og på tre klik har man en billet til Thailand, Malta eller Maldiverne.

Sidder du med en billet i hånden, men tænker ”f***!, hvordan skal jeg overleve 11 timer i flyveren med baby?", så læs med her:

 

10 gode råd til din ferie med baby

1. Babynest

 Babynesten er simpelthen et must. På den måde har du en seng til baby uanset, hvor du er. Den er nem at transportere, den fylder ikke særlig meget, og så er den let som en fjer. Med babynesten, kan baby sove på skødet af jer i flyveren, under bordet på restauranten, på hotellet, eller ved poolen.

 

2. Vikle

Når baby får et flip i flyveren er viklen uundværlig. Den er god til at få baby til at slappe af og samtidig er den virkelig effektiv til at få baby til at sove. Kan varmt anbefales <3

 

3. Mad

Hvis baby er så lille, at bryster er det eneste som baby kan lide, så er bryster det eneste du skal tage med ;)

Hvis baby er mere til flaske, så medbring rigeligt med flasker samt modermælkserstatning og en termokande. Ift. security, så plejer flypersonalet at være meget forstående, og det er tilladt at tage vand med igennem security, når det er til baby.

Er det en madbaby I har med, så sørg for at have en masse forskellige smagsvarianter med, så baby kan distraheres og underholdes undervejs.

Særligt under take off og landing er mad/mælk super vigtigt, så baby ikke får ondt i ørerne.

 

4. Legetøj

Det er en rigtig god idé at tage legetøj med. 11 timer er lang tid for de små (og for dig, hvis din baby ikke synes det er det fedeste at flyve). Under turbulens, skal baby spændes fast, og det er sandsynligt, at han/hun ikke vil være med til det. I disse situationer er legetøj et super værktøj til at aflede opmærksomheden.

Det er meget individuelt, hvad babyer er vilde med, så medbring yndlingslegetøjet og bamsen til turen <3

 

5. Ekstra tøj og hagesmækker

Det er 100% sikkert, at baby enten spilder mælk, mos eller gylper på sit tøj (og dit). Derfor er det en rigtig god idé at have rigeligt med ekstratøj med til turen.

 

6. Myggespray

På apoteket kan man få helse myggespray til børn. Og hvis det er til de helt små babyer anbefales det at spraye det på tøjet.

 

7. Solcreme

Selv i skyggen kan de små blive skoldede, så husk solcremen!

 

8. Rejseklapvogn

En god rejseklapvogn kan være handy, men hvis du skal til Thailand, eller andre lande, hvor der ikke rigtigt er fortov, så er en rejseklapvogn måske ikke den bedste investering…

 

9. Sommertøj og badetøj

Tjek vores sommerudsalg ;) Sproet and Sprout har den sødeste sommer kollektion <3 https://www.minicopenhagen.com/collections/sale

 

10. Baby V.I.P

Skal man stå i kø, når man har en baby? Ikke nødvendigvis. Mange steder kan man komme i en kortere baby-familie-kø, så kig efter skiltningen, som markerer, at her kan babyfamilier komme til :)

 

Rigtig god rejse <3

 

/MINI COPENHAGEN