Terms of trade - Mini Copenhagen

Betaling

Mini Copenhagen modtager betaling med  VISA, Mastercard, Amex og Paypal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris.  Mini Copenhagen forbeholder sig retten til at annullere en ordre, såfremt der er fejl i prisen og at annullere en ordre, hvis tekniske fejl har været skyld i fejlinformation eller direkte fejl i prisen.

Mini Copenhagen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Såfremt du ønsker at returnere dit købte produkt, og ønsker pengene tilbage, foretager vi en bankoverførelse så snart returneringen er blevet accepteret af kundeservice. Hvis betalingen endnu ikke er trukket på køber betalingskort vil beløbet blot blive tilbageført til det givne kort.

Fortrydelses- og returret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

En ny forbrugerlovgivning giver dig som forbruger mulighed for at fortryde dit køb efter brug af varen. Dog med det forbehold, at du som forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at prøve den på almindelig vis, som du som forbruger kan i en fysisk butik. Du kan naturligvis pakke varen ud og prøve den. I så fald er varens værdi naturligvis ikke forringet. Mærker/tags og eventuel original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. En eventuel værdiforringelse vurderes alene af Mini Copenhagen

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Det er ikke nok bare, at levere varen tilbage eller nægte at modtage den.

Hvis du sender varerne ved tilbagelevering skal du sørge for, at de er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track&trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Når vi har modtaget varen, og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet/varens værdi til din konto.

Send varen retur til:

Mini Copenhagen

Vermlandsgade 36 1 th

2300 København

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler dig som køber.

Bemærk: Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved reklamationer bedes du oplyse hvad problemet er, gerne så detaljeret som muligt.

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer

Vi accepterer først dit køb, når vi har godtaget betaling samt sendt varen til dig. Vi tager i denne henseende forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Er en vare, du har bestilt, udsolgt, vil vi med det samme kontakte dig – og din betaling vil blive annulleret.

 Forbehold for varegengivelse 

Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve, snit og materiale under hvert item.

Persondata politik

Mini Copenhagen behandler oplysninger om køber. Behandlingen består af kundeadministration og markedsføring.

Første gang, der købes en vare bliver køber registreret som kunde. De personlige oplysninger, der registreres, er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Mini Ccopenhagen registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis køber indtaster en sådan i forbindelse med købet.

Oplysningerne opbevares minimum fem år, idet bogføringsloven stiller krav herom.

Bliver Mini Copenhagen opmærksom på, at oplysninger om køber er forkerte eller vildledende, er vi berettiget til at rette eller slette oplysningerne, således at behandlingen kan ske på et rigtigt grundlag.

Køber kan til enhver tid få udskrift af de hos Mini Copenhagen registrerede persondataoplysninger på køber.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail-adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre. 

Læs mere under vores "privacy policy"