MINI COPENHAGEN | SHIPPING

SHIPPING

Mini Copenhagen sørger for hurtig levering.

Du har følgende måder at få leveret dine varer på: 

  • DAO Hjemmelevering kr 28,00
  • DAO Pakkeshop - leveres pakken til nærmeste pakkeshop - kr. 23,00
  • GLS med omdeling kr. 65,00. 
  • GLS Pakkeshop - leveres pakken til nærmeste pakkeshop - kr. 45,00.

For ordrer der overstiger kr. 350,- er der gratis forsendelse i Denmark og Pakken leveres til nærmeste DAO pakkeshop.

DAO Hjemmelevering:

Når du vælger at få din vare leveret med DAO Hjemmelevering, distribuerer DAO pakken om natten og den bliver leveret om morgenen, 2-4 dage efter den er indleveret. DAO hænger pakken direkte på din hoveddør eller i din postkasse – lettere bliver det ikke.

Worldwide Shipping: 

  • Germany, Netherlands, Austria, Sweden and Finnland 75 DKK (free freight over 700,00 DKK )  shipping: 3-8 working days
  • EU countries 155 DKK shipping: 3-10 working days
  • Worldwide: please send us an e-mail shipping: 5-20 days

Customs Charges: Deliveries outside the EU may be subject to an customs or import duties, we do not have control over this and all charges are the responsibility of the recipient.

Vi sender alle pakker med et track & trace nummer, så din pakke altid kan spores.

Leveringstiden er som regel 2-5 hverdage såfremt varen er på lager. Er pakken med dine varer ikke ankommet i løbet af 5 hverdage bør du kontakte Mini Copenhagen som hurtigt kan lokalisere pakken.

Modtager du en beskadiget pakke bør du tage et billede af pakken inden du åbner den, undersøge dens indhold og tage billeder af eventuelt beskadigede varer. Du skal derefter kontakte Mini Copenhagen med henblik på at aftale en ny forsendelse af dine bestilte varer eller eventuelt en refundering af prisen.

I tilfælde af at pakken har været åbnet, bør du nægte at modtage pakken. Modtager du pakken og opdager efterfølgende at den har været åben bør du straks derefter tage et billede og kontakte Mini Copenhagen. Når du kontakter os sikrer det en hurtig behandlingstid, hvis du har dit ordrenummer/kvitteringsnummer klar.

Skulle der opstå forsinkelser hos DAO, Post Danmark eller GLS (for eksempel omkring jul, Black Friday og påske), kan Mini Copenhagen ikke drages til ansvar.

Mini Copenhagen er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi garanterer dog, at vi altid pakker varerne ind med kærlig omtanke, så der er mindst mulig risiko for fragtskader – og i øvrigt altid er i dialog med dig, så vi sammen kan finde en løsning, der tilgodeser dig.